merk logomerk logo

Rosalique is speciaal bio-wetenschappelijk ontwikkeld voor de huid die last heeft van rosacea, couperose, keratose pilaris, veroudering en een ongelijkmatige teint.

Rosalique is geïnspireerd door de filosofieën van Dr. M Schiele, een Duitse bio-medische onderzoekwetenschapper, die 5 decennia heeft doorgebracht in het onderzoeksveld van de bio-wetenschap met de nadruk op vruchtbaarheid, immunologie en dermatologie. Met het nieuwste op het gebied van hightech onderzoek en ontwikkeling is in samenwerking met Zwitserse en Franse dermo-cosmetische wetenschappers de formule van Rosalique samengesteld.

Rosalique 3-in-1 Anti-redness Miracle Formula is een bio-actief product dat is ontwikkeld om de huid, die wordt aangetast door roodheid en andere irritaties, op een milde manier te behandelen, evenals tekenen van veroudering, droge huid, uitdroging, ontstekingen en pijn. Het is klinisch bewezen dat a-Bisabolol, een ontstekingsremmend ingrediënt, roodheid vermindert terwijl de huid wordt verzacht en kalmerende zeolietmineralen de rode huid verder reduceert. Voedende pro vitamine B5 en shea butter zullen het huidherstel en regeneratieproces op natuurlijke wijze verbeteren.

Rode huid wordt direct bij het aanbrengen van Rosalique 3-in-1 Anti-redness Miracle Formula gemaskeerd. Een ongelijkmatige teint en kleur worden in balans gebracht en het is de ideale basis voor foundation. Met haar behandelende en probleemoplossende werking heeft Rosalique niet alleen het geheim in zich om de huid te hydrateren maar ook te verzorgen. De biologische ingrediënten verbeteren de conditie van de huid met als resultaat een actieve verbetering van de huid. Het product bevat SPF 25 huidbescherming en vermindert schade aan de huid op lange termijn door UVA- en UVB-zonnestralen.

Rosalique is dermatologisch getest en het is bewezen dat het een veilig en geschikt product is voor de zeer gevoelige huid. De score van “Excellent” is gegeven door het Duitse laboratorium Dermatest, een gerenommeerd instituut! Tevens is Rosalique klinisch getoetst in een onafhankelijk onderzoek door de Universiteit van Freiburg in Duitsland.

De Rosalique 3-in-1 Anti-redness Miracle Formula camoufleert direct, is huidvriendelijk en geeft ook op lange termijn bescherming!

Naar de website van Rosalique

meer lezen