merk logomerk logo

De missie van Freeman Beauty is om op de natuur geïnspireerde, leuke, effectieve, speciale schoonheidsproducten toegankelijk te maken voor een groot publiek en wel zodanig dat het gebruik van deze verzorgingsproducten (gezicht, lichaam en voeten) met het comfort van thuis een spa-ervaring wordt.

Freeman Beauty, een Amerikaans familiebedrijf gevestigd te Los Angeles, lanceerde in 1976 op de natuur geïnspireerde verzorgingsproducten. Destijds was dat een vernieuwende visie. Sindsdien is Freeman Beauty uitgegroeid tot een expert in gezichtsmaskers met een verscheidenheid aan innovatieve, on-trend en prijswinnende producten! In de loop der jaren is hun assortiment uitgebreid met haar-, bad-, lichaams- en voetverzorgingsproducten.

De merkenportfolio van Freeman Beauty bij Rebro Cosmetics bevat Freeman Feeling Beautiful met gezichtsmaskers en bodylotions voor vrouwen, Freeman Feeling Legendary met gezichtsmaskers voor mannen en Freeman Bare Foot met verwennerij voor de voeten.

Bij Freeman Beauty weten ze dat schoonheid meer is dan alleen een mooie huid. Daarom bevatten Freeman producten botanische ingrediënten die van nature reinigen, hydrateren, kalmeren en verzachten.

Verwen jezelf met de eindeloos leuke, op natuur geïnspireerde producten van Freeman!

Naar de website van Freeman

meer lezen